tiistai 24. syyskuuta 2013

kurssipalaute



Onnistuin tavoitteessani koska sain kaiken valmiiksi ajallaan. Tiesin, etten luultavasti kerkeä tekemään ylimääräisiä "välipalatehtäviä", vaan keskityin päätehtäviin. Opin kirjoittamaan nopeammin ja tekstin suunnittelu ja aloittaminen helpottui.

Haasteellisinta oli kirjoittaa arvostelu, koska olin unohtanut siihen liittyvän kirjoitustyylin ja ohjeet. Myös tiivistelmä aiheutti ongelmia koska on vaikea vaihtaa sanoja ilman että lauseen merkitys muuttuu. Parhaiten onnistuin kirjoittamaan esseen, koska sain tarvittavan sanamäärän helposti täyteen.

Oli hyvä, että kaikki aika käytettiin kirjoittamiseen, sillä sitähän me tänne kurssille tulimme harjoittelemaan. Loistavaa että kaikki tekstit sai kirjoittaa koneella, sillä se opettaa hahmottamaan tekstiä paremmin.

Käsittelimme tärkeimmät tekstityypit, ja jokaisesta sai hyvän kertauksen, mikä varmasti auttaa minua tulevaisuudessa. Hyvä ettei kotitehtäviä ollut!! Henkilökohtaista ohjausta sai tarvittaessa, ja oli kiva kun tekstejä kommentoitiin. Varsinkin opettajan kommentit olivat kehittäviä, ja niitä voisi olla lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti